A magyar borkultúra egyik fontos – ha nem a legfontosabb – eleme a fröccs. Rengeteg féle fröccs létezik, és annyira mindennapos ital, hogy a legjobb éttermekben, de a legrosszabb kocsmákban is lehet kapni. Ebben a cikkben adunk egy kis segítséget, hogy könnyen és gyorsan tudj fröccsöt rendelni.
Van gyümölcsleves, bableves, húsleves, borsóleves, paradicsomleves és brokkolikrémleves. És persze van gulyásleves és halászlé is. Tudjuk, hogy mit tesznek ezekbe a levesekbe. De mi az a sportleves? Mit tesznek bele?
Csemege uborka, savanyú uborka, kovászos uborka, uborkasaláta. Ugyanazok? Nem! Most a nyár legfontosabb gasztronómiai különlegességéről, a kovászos uborkáról lesz szó.
Az angol reggelit mindenki ismeri, és sokan szeretik. De mi az igazi magyar reggeli? Nem tudod? Segítek: biztos, hogy kell hozzá kolbász…