(nem is annyira) Haszontalan olvasnivalk magyarul
Magyarul szeretnk olvasgatni
Hungarian e-learning system, lepesenkent.hu
Hungarian OnLine, Haszontalan OLvasnivalók magyarul

Hungarian OnLine, Haszontalan OLvasnivalók magyarul

Hungarian OnLine, Haszontalan OLvasnivalók magyarul

A katalán Jordi szerint nincsenek nehéz nyelvek(magyarul és spanyolul) 2. rész
Jordi Gimeno - szakács, tanár, író

Jordi Gimeno nem egy unalmas ember. Főz, tanít, ír – és magyarul is beszél. 5 évig tanított Magyarországon katalán nyelvet, és azóta is dolgozik ezen a területen. A magyarországi élményeiből készült novellával díjakat nyert, és azóta is ír. Profi szakácsként Magyarországi munkája után Gasztrip [https://www.gasztrip.com/] nevű vállalkozásával bejárta a világot, és New Yorktól Vietnámig több mint 20 ország elegáns szállodájában mutatta be a legjobb katalán ételeket.

Hungarian Online
Olvasnivalók magyarul

Ezen az oldalon magyarul olvashatsz mindenféle haszontalan és fölösleges dologról, továbbá olyan emberekről, akik egyáltalán nem híresek.  

Hortobágyi madárparadicsom (könnyű)
Madarak a Hortobágyon (könnyű)

A Hortobágyot a turisták is jól ismerik. Ebben a részben a magyar pusztáról olvashatsz. A pusztán sok állat él, ezek közül most két madarat mutatunk be: a darut és a túzokot.

 

Hungarian Online
Reading in Hungarian

In this site you can read in Hungarian about all sorts of useless and unnecessery things as well as about people who are not famous at all.

A sportleves (Könnyű)
Finom, nem finom

Van gyümölcsleves, bableves, húsleves, borsóleves, paradicsomleves és brokkolikrémleves. És persze van gulyásleves és halászlé is. Tudjuk, hogy mit tesznek ezekbe a levesekbe. De mi az a sportleves? Mit tesznek bele?

Magyar reggeli  (könnyű)
Kolbász nélkül nincs reggeli

Az angol reggelit mindenki ismeri, és sokan szeretik. De mi az igazi magyar reggeli? Nem tudod? Segítek: biztos, hogy kell hozzá kolbász…

A katalán Jordi szerint nincsenek nehéz nyelvek (magyarul és spanyolul) 1. rész
A katalán Jordi

Jordi Gimeno nem egy unalmas ember. Főz, tanít, ír – és magyarul is beszél. 5 évig tanított Magyarországon katalán nyelvet, és azóta is dolgozik ezen a területen. A magyarországi élményeiből készült novellával díjakat nyert, és azóta is ír. Profi szakácsként Magyarországi munkája után Gasztrip [https://www.gasztrip.com/] nevű vállalkozásával bejárta a világot, és New Yorktól Vietnámig több mint 20 ország elegáns szállodájában mutatta be a legjobb katalán ételeket.